Monday, January 31, 2022

Bibliografiska uppsatsämnen

Bibliografiska uppsatsämnen



Vi kan sätta dig i kontakt med en av våra expertskribenter för uthyrning för att säkerställa att du får högkvalitativ support som ger dig ett toppbetyg oavsett vilket ämne din uppgift gäller. Annoterade bibliografiämnen för engelska Vi har massor av kommenterade bibliografiämnen för engelska klasser, så du kan välja den du gillar mest just nu: Muntlig litteratur i amerikanska skolor Jämför amerikansk och brittisk engelska Bibliografiska uppsatsämnen av engelsk grammatik Resa utomlands utan att kunna engelska Länder som har engelska som huvudspråk Engelsk litteratur i brittiska skolor Bästa online engelska ordböcker Kommenterad bibliografi Ämnen för utbildning Du kan naturligtvis, bibliografiska uppsatsämnen, skriv om utbildning så länge du förblir objektiv och opartisk. Kommunikationsförmåga inom omvårdnad. Hennes diskussioner om olika syn på socialt arbetes roll speglar nyckelfrågor som Marx tog upp. Mears, D. Kvaliteten på folkbildningen. Fynden från tidigare studier som inte tog hänsyn till skillnader i dagdel kan nu behöva omvärderas eftersom de kan ha antingen överskattat eller underskattat vissa typer av könsskillnader, bibliografiska uppsatsämnen.





Lista över kommenterade bibliografiämnen



Kommenterade bibliografier är ett utmärkt sätt att organisera och presentera forskning, särskilt för studenter. De är en central del av forskningsartiklar eftersom de hjälper läsaren att hitta mer information om forskningsämnet. Det kan vara svårt att komma på ämnen för kommenterade bibliografier, särskilt om det är första gången du gör det, bibliografiska uppsatsämnen. Ett ämne är en viktig del av all forskning, och när du väljer ett ämne måste du välja en engagerande och intressant idé för både dig och läsarna.


Om du kämpar för att hitta ett ämne för din kommenterade bibliografi, låt den här artikeln vara till hjälp, bibliografiska uppsatsämnen. Allt från teknik till litteratur, det finns något för alla. En kommenterad bibliografi är en detaljerad lista över källor som används i en akademisk uppgift. Den här uppgiften kan vara något som liknar en forskningsartikel, bibliografiska uppsatsämnen, avhandling, avhandling, bibliografiska uppsatsämnen, labbrapport och till och med en uppsats. Det skiljer sig från referenslistan och bibliografin. Det beror på att ingen av de två innehåller detaljerna om de listade källorna.


Den har ett annat format än en uppsats och inkluderar citat, detaljer och förklaring, analys och relevans med forskningen. De annoterade bibliografiuppsatserna är desamma som du använder på referenssidan för din uppsats eller forskningsuppsats. Studenter som är inskrivna i höga studier som Ph. program måste lämna in en kommenterad bibliografi innan de skickar in hela forskningsuppsatsen eller avhandlingen. AICPA sätter etiska standarder för outsourcing. Journal of Accountancy, 1 Den här artikeln presenterar de nya standarderna för outsourcing som utvecklats av AICPA:s etiska kommitté. Standarderna sammanfattas och en kort diskussion ingår om konsekvenserna framöver för företag och internationell handel.


Författarna pekar på att förändringar i näringslivet kommer att bli relativt små. Detta är en användbar källa för att få en överblick över de nuvarande etiska standarderna inom outsourcing. American Management Association. AMA-stilguiden för affärsskrivande. New York, NY: Författare. American Management Association har skapat en egen guide för affärsskrivande. Designad som en kompletterande text till mer grundliga stilguider som APA, bibliografiska uppsatsämnen, den här guiden täcker ämnen som är specifikt relaterade till affärer, som att citera ekonomi, formatering av företagsrapporter och professionella metoder för informationsintegritet på arbetsplatsen.


Detta är oumbärligt arbete för alla som skriver professionellt affärsskrivande. Norra centrala regionala utbildningslaboratorium. enGauge 21st Century Skills: Literacy in the digital age. Naperville, IL: Författare. Den här rapporten identifierar en uppsättning färdigheter som bidrar till den digitala tidsålderns beredskap. EnGauge21st Century Skills utvecklades genom litteraturgenomgångar, forskning om framväxande egenskaper hos nätgenerationen, granskning av aktuella rapporter om arbetskraftstrender från näringslivet, analys av nationellt erkända färdigheter, input från lärare och reaktioner från ingående grupper.


Data var bibliografiska uppsatsämnen samlat in från lärare vid konferenssessioner på statlig nivå i 10 delstater, undersökningar och fokusgrupper i Chicago och Washington, D. Bibliografiska uppsatsämnen utkast till enGauge21st Century Skills granskades av experter på området innan de inkluderades i enGaugelist. Socialt arbete är ett stort ämne, och det är viktigt att förstå och utrota sociala frågor. Så här kan du förbereda din kommenterade bibliografi för socialt arbete. Mercer, Susan Navajo äldre personer på ett bokat vårdhem: Antagningsprediktorer och kulturell vårdpraxis. Socialt arbete, 41 2 Kvalitativ forskning utfördes på ett Navajo-vårdhem i Chinle, Arizona. Forskningen undersökte orsakerna till att äldre Navajos placerades på äldreboendet, vilka kulturella metoder som bedrivs på äldreboendet och konsekvenserna av dessa metoder förklaras av de som arbetar med Navajo-äldste.


Forskning från artikeln visar att äldre som lever på reservatet rapporterade ensamhet, bibliografiska uppsatsämnen, depression och isolering. Däremot verkade äldste på äldreboendet på reservatet vara nöjda, nöjda och hemma. Forskaren börjar med att prata om Navajokultur och religiösa sedvänjor för att ge läsaren en uppfattning om hur det är att vara Navajo och äldre och samt lite historisk bakgrund. Demografi beskrivs också, inklusive det faktum att nästan hälften av alla Navajos lever under fattigdomsgränsen, många saknar rinnande vatten eller el och åttio procent saknar telefoner. Navajo Nation har bara två vårdhem. Det kan inte ge all vård som behövs för Robin Bonifas, Ph.


Data samlades in av forskaren genom semistrukturerade intervjuer med invånare och deras familjer som inkluderade medicinska och sociala historier, bibliografiska uppsatsämnen. Data samlades också in med vårdpersonal och administrativ personal. Kulturella och andliga sedvänjor togs också i beaktande på ett Navajo-vårdhem. Avancerade direktiv utsätts inte för press på invånarna på grund av religiös övertygelse. Om det inträffar ett dödsfall på äldreboendet skulle en ceremoniell sångare komma och städa rummet innan det användes igen för att inte förorena eller orsaka sjukdom till de andra boende.


En traditionell hogan byggdes bredvid äldreboendet så att boende och familjer kunde använda den för böner och ceremonier, bibliografiska uppsatsämnen. Kulturvårdspraxis är ett viktigt behov för alla vårdhem på och utanför reservationer för att säkerställa livskvaliteten för indianska äldre. Psykologi är ett intressant ämne som hjälper eleverna att förstå hur och varför människor beter sig på ett visst sätt. Här är ett exempel på psykologisk annoterad bibliografi. Bennett, C. Effekter av träning med röstlös diskriminering på artikulation bibliografiska uppsatsämnen Hörselskadade barn. Språk och tal, 20 3[Elektronisk version]. Den här artikeln ifrågasätter om träning med röstlös diskriminering kommer att underlätta artikulationen hos hörselskadade barn.


Bibliografiska uppsatsämnen gravt hörselskadade bibliografiska uppsatsämnen allt från års ålder var ämnena. Ett vibrotaktilt hjälpmedel användes så att individerna kunde känna av bibliografiska uppsatsämnen starttid. När individen väl särskiljde mellan tonande och röstlösa stopp för ett visst kriterium, reducerades den vibrotaktila signalen i intensitet. Nästa steg involverade att svara på tonande och röstlösa stavelser genom att producera dem. Resultaten visade att enbart träningen i audition leder till förbättrad produktion. Försökspersoner i den första gruppen visade större generalisering, kanske på grund av den begränsade uppsättningen i träning.


Detta kan ha hjälpt de hörselskadade barnen att fokusera på den kritiska variabeln för röststarttid. Criminal justice är studiet av det system genom vilket rättvisa skipas för allmänheten. Här är ett exempel på annoterad bibliografipost. Mears, D. Stöd för en balanserad ungdomsrätt:. Bedöma synpunkter om ungdom, rehabilitering och straff. Journal of Quantitative Criminology, 31 3 Doi: Balanserad rättvisa är en kombinerad betoning på rehabilitering och bestraffning snarare än att fokusera på den ena eller den andra metoden, bibliografiska uppsatsämnen. Enkäter skickades ut till Criminal Justice-studenter vid två stora universitet i sydöstra USA. Eleverna visade tydligt stöd för balanserad rättvisa, bibliografiska uppsatsämnen majoriteten av dessa bibliografiska uppsatsämnen kände sig starkare för den ene framför den andra betonade en rehabiliteringsstrategi.


Det fanns också ett starkt samband mellan de som förespråkade balanserad rättvisa med de som trodde att förövare var kapabla, önskade och förtjänade behandling för att rehabilitera dåligt beteende. Denna artikel ger ett starkt argument för att balanserade rättsmetoder bör betonas för ungdomsbrottslingar och lägger till ett mer nyanserat perspektiv till traditionella argument för rehabilitering framför straff för ungdomar. Litteraturgenomgången är grundlig och sätter denna nya idé fast bibliografiska uppsatsämnen tidigare forskning, bibliografiska uppsatsämnen.


Metoderna är logiska och slutsatserna som presenteras kommer tydligt från forskningen. Det var dock lite diskussion om studien som endast granskade kriminalrättsliga majors. Medan författarna uppger att huvudämne i straffrättsliga frågor representerar den totala universitetsbefolkningen, tillhandahålls få detaljer om universitetens demografi. Sammantaget stödjer denna artikel min forskningsfråga och ger bibliografiska uppsatsämnen tydliga och användbara exempel på offentligt stöd för ökad rehabiliterande programmering inom ungdomsinstitutioner. Förutom ovanstående prov kan du förbereda din brottsling bibliografiska uppsatsämnen kommenterad bibliografi om nedanstående ämnen.


Biologi är studiet av liv, och det är också ganska utbrett, bibliografiska uppsatsämnen. Studenter som studerar biologi måste forska mycket, och innan de lämnar in sitt forskningsarbete kommer de att lämna in en detaljerad kommenterad bibliografi över sitt arbete. Här är ett exempel. Jinks-Robertson, S. Michelitch, M. Ramcharan S, bibliografiska uppsatsämnen. Krav på substratlängd för effektiv mitotisk rekombination i Saccharomyces cerevisiae. Mol Cell Biol. Denna artikel försöker bestämma förhållandet mellan längden på DNA-segment och hastigheten för homolog mitotisk rekombination. De upptäckte ett linjärt svar i segment från bp ner till bp.


Effektiviteten av rekombination sjönk dock alltid avsevärt vid bp oavsett var upprepningarna var placerade i jästen bibliografiska uppsatsämnen. Detta fenomen med undertryckt kortsekvensrekombination är vad vårt projekt försöker förklara. Vår nuvarande hypotes är att vid bildandet av ett dubbelsträngsbrott, bibliografiska uppsatsämnen, exonukleolytisk aktivitet destabiliserar DNA-ändarna så att de inte kan delta i SSR. Cengage Learning, 8 sept. Den här artikeln fokuserar på resultaten av det elfte årliga National Report Card on Health Care i Kanada.





uppsats om olydnad



Akademisk nivå. Sidor ord. Beräkna priset på din beställning Typ av papper som behövs:. Sidor: ord. Du får en personlig chef och rabatt. Akademisk nivå:. Vi skickar det första utkastet till dig för godkännande senast den 11 september kl. Totalbelopp:. Priset baseras på dessa faktorer:. Grundläggande funktioner. Alternativ på begäran. Pappersformat. Våra garantier Att leverera en högkvalitativ produkt till ett rimligt pris räcker inte längre. Läs mer. Det finns sådana skrivstilar som APA, MLA, Chicago - du kan använda vilken som helst av dem eller den som krävs av din skola. I grund och botten kan du skriva din uppsats om vilket ämne som helst. Bibliografiska uppsatsämnen begränsas endast av din kunskap och fantasi.


Behöver du några exempel? Okej, här är några:. Vilket ämne som helst som diskuteras nuförtiden är okej. För specifika eller för gammaldags ämnen är helt enkelt inte den perfekta passformen. Förstod du? Förresten, vad sägs om att välja några ämnen om skolan där du studerar? Dessutom kan din lärare hjälpa dig att välja ett tema som han förväntar sig av dig. När du skriver en bibliografisk uppsats kan du möta ett antal svårigheter. För det första är den här typen av uppsats inte så lätt. För det andra kräver det mycket uppmärksamhet på detaljer. Därför erbjuder vi dig gärna vår hjälp när du behöver det. Om du precis har börjat skriva och märkt att du inte hanterar det korrekt, kan du alltid lägga din beställning och köpa din uppsats av oss.


Hoppa till innehåll Hem Blogg Bibliografisk essä Skriva från A till Ö. Mainstream Media essä När det finns en krigsuppsats. Fynden från tidigare studier som inte tog hänsyn till skillnader i dagdel kan nu behöva omvärderas eftersom de kan ha antingen överskattat eller underskattat vissa typer av könsskillnader. Esherick, J. Denna vetenskapliga tidskriftsartikel ger en ovanlig tolkning av händelserna i april-juni i Peking. Författarna är historieprofessorer vid amerikanska universitet med nyligen förstahandserfarenhet i Kina. De baserar sin artikel på forskning, personlig observation och de skriftliga och bildmässiga uppteckningarna av händelser. Deras uttalade mål är att skapa en ram för att tolka händelserna som kommer att placera dem i kontexten av kinesisk politisk historia och möjliggöra jämförelser med liknande händelser nyligen i Östeuropa.


Slutsatsen som dras är att händelserna i april-juni, , i Peking inte var relaterade till västerländsk deltagande demokrati utan snarare till traditionella kinesiska former och idéer och karakteriseras som politisk teater. Som sådana är de fulla av symboler och skript med unika kinesiska historiska baser. När eleven väljer ett ämne relaterat till dem måste eleven se till att ämnet är relevant för respektive ämne. För att ge dig en uppfattning om vilken typ av ämnen som gör ett ideal; uppsats eller pappersämne, vi har lagt till några bra kommenterade bibliografiämnen nedan:. Djurförsök är ett vanligt och välkänt fenomen inom forskarvärlden.


Medicinska områden använder djur för olika teständamål. Men huruvida djurförsök är lagliga och etiska eller inte är fortfarande en diskussionsfråga för många. Nedanstående annoterade bibliografi för djurförsök hjälper dig att skriva din kommenterade bibliografi framgångsrikt:. Dag, Nancy. Djurförsök: grymhet eller vetenskap? Hillside, N. Nancy Day diskuterar de två olika synpunkterna på det brett debatterade ämnet djurförsök och talar ingående om konsekvenserna av djurförsök och experiment och även de fördelar vi vinner och bygger på. Avsedd för alla, medvetna om denna debatt eller inte, hon klargör det faktum att denna fråga har överdrivits och verkligen påverkar vårt dagliga liv varje dag.


Den här boken har som huvudsyfte att ge läsaren lite information om vad som händer så att de själva kan bestämma vilken sida i denna hetsiga kontrovers de ska ta. Denna tvåsidiga argumenterande källa ger en annan twist och engagerar läsaren till en evig kamp medan de andra källorna är mycket ensidiga och direkt adresserar den starka oenigheten mot djurförsök. Innan jag läste den här boken skulle jag omedelbart anklaga djurförsökarna för sådan onödig grymhet och misshandel, men efter några grundliga undersökningar upptäckte jag att det finns vissa fördelar med djurförsök och vissa har till och med hjälpt till att avancera medicinsk behandling enormt. Den här boken hjälpte mig också att få en bra förståelse för det perspektiv som den andra sidan stödjer och gjorde det lättare för mig att motverka deras motiv.


Psykologi är studiet av sinnet och hur sinnet fungerar i olika situationer. Nedan är ett exempel på en bibliografi med psykologikommentarer:. Ehrenreich, Barbara. Nickel och Dimed: On Not Getting By in America. New York: Henry Holt and Company, I denna facklitteratur baserad på journalistens erfarenhetsforskning försöker Ehrenreich fastställa om det för närvarande är möjligt för en individ att leva på minimilön i Amerika. Genom att ta jobb som servitris, hembiträde på en städtjänst och en Wal-Mart-säljare, sammanfattar och reflekterar författaren över sitt arbete, sina relationer med arbetskamrater och sina ekonomiska problem i varje situation.


En erfaren journalist, Ehrenreich är medveten om begränsningarna i hennes experiment och de etiska implikationerna av hennes erfarenhetsmässiga forskningstaktik och reflekterar över dessa frågor i texten. Författaren berättar om sina metoder och kompletterar sina erfarenheter av vetenskaplig forskning om hennes arbetsplatser, ekonomin och de stigande levnadskostnaderna i Amerika. Ehrenreichs projekt är aktuellt, beskrivande och väl undersökt. Kotrla, Kimberly. Academic Search Premier. Den här artikeln handlar om sexhandel med barn och unga vuxna.


Det är mer vanligt att det nu kallas "inhemsk mindreårig sexhandel. Författaren diskuterar offer, utbud och efterfrågan på inhemsk spårning av mindreåriga sex, hur olika länder tolererar det, hjälp som ges till överlevande och vad denna typ av människohandel är. Dessa bevis är trovärdiga eftersom de kommer från socialarbetare som arbetar för regeringen. Målet med denna källa är att förklara för människor vad handel med mindreåriga sex är, vem som är i riskzonen och vad socialarbetare kan göra för att stoppa detta problem. Det tar också upp människohandeln i USA. Författaren, Kimberly Kotrla, är biträdande professor vid School of Social Work vid Baylor University i Waco, Texas. Hon var socialarbetare i 10 år och forskar mycket om människohandel. Hon ägnar det mesta av sin uppmärksamhet åt sexuellt utnyttjande av barn i Amerika.


Kotrla ingår också i arbetsgruppen för förebyggande av människohandel. Publiken för denna artikel är troligen småbarnsföräldrar och socialarbetare. Publicerad i , den är ganska aktuell. Jag kände att den här källan var lätt att läsa, men skriven för en mogen och utbildad publik. Omvårdnad är ett stort område av medicin som har många saker. Som sjuksköterskestudent måste studenterna studera ett antal saker som hjälper till att utveckla deras färdigheter och kunskaper. För att hjälpa sådana elever nedan är ett exempel på kommenterad bibliografi:.


Rowat, A. Undernäring och uttorkning efter stroke. Nursing Standard , 26 14 , Syftet med artikeln var att uppmuntra sjuksköterskor att identifiera frekvensen och orsakerna till undernäring och uttorkning, överväga de komplikationer det kan orsaka och vara medvetna om utfodringsstrategierna. De identifierar att patienter med stroke bör utvärderas inom de första 48 timmarna och sväljning bör utvärderas innan de ger mat, vätska eller oral medicin. tester måste få tillräcklig utbildning och träning för att utföra testet exakt Rodgers, Det identifierar vikten av att sjuksköterskor använder det universella screeningverktyget för undernäring eftersom det är ett giltigt och tillförlitligt verktyg för näringsscreening som används på sjukhus, eftersom ett stort antal patienter med stroke upplever undernäring NICE, Verktyget är dock inte specifikt för stroke och skulle inte identifiera orsaker till att patienten är undernärd, men det gör det möjligt för sjuksköterskorna att identifiera de patienter som behöver hänvisa till logopeden Hickson, Den övergripande artikeln informerar sjuksköterskor om den vanliga komplikationen till följd av stroke och de verktyg som används för att undersöka.


Den identifierar också vikten av lagarbete mellan sjuksköterskor och tal- och språkterapi för att upprätthålla patientens närings- och hydreringsstatus efter en stroke. Dessutom har vi nedan också lagt till några bra annoterade bibliografiuppsatser som du kan använda:. Utbildning är viktigt för barn, men precis som alla andra områden behöver utbildningsområdet också utvecklas. För att hjälpa utbildningsstudenterna har vi lagt till ett exempel på utbildningskommentarer nedan:. Goldschneider, F. Icke-familjeliv och urholkningen av traditionella familjeorienteringar bland unga vuxna.


American Sociological Review, 51, Författarna, forskare vid Rand Corporation och Brown University, använder data från National Longitudinal Surveys of Young Women and Young Men för att testa deras hypotes att unga vuxnas icke-familjeliv förändrar deras attityder, värderingar, planer och förväntningar, flytta dem bort från sin tro på traditionella sexroller. De finner att deras hypotes har starkt stöd hos unga kvinnor, medan effekterna var färre i studier av unga män. Att öka tiden borta från föräldrar innan man gifte sig ökad individualism, självförsörjning och förändringar i attityder om familjer.


Däremot visar en tidigare studie av Williams som citeras nedan inga signifikanta könsskillnader i könsrollattityder som ett resultat av icke-familjeliv. Graybosch, A. The Philosophy Student Writer's Manual. Upper Saddle River, NJ: Prentice-Hall. Handboken är utformad för att fungera antingen som en skrivguide eller som en primär lärobok för att undervisa i filosofi genom att skriva, och är en utmärkt resurs för studenter som är nya inom filosofi. Liksom andra böcker inom detta område innehåller manualen avsnitt om grammatik, skrivstrategier, inledande informell logik och de olika typerna av skrivande som förekommer inom olika filosofiska områden. Särskilt anmärkningsvärt är dock avsnittet om att bedriva forskning inom filosofi.

No comments:

Post a Comment